FAQ

Kontakt:
evesdesign@live.se

Vilka adresser gör du bloggdesigner åt?
Blogg.se och webblogg.se

Hur betalar man?

Via internetbank, om du är under 18 år eller inte har internetbank kan du gå till banken och sätta in pengar kontant till mitt konto.
Handpenning
Innan jag börjar med designen vill jag ha 30% av summan i handpening, därför att jag vill vara säker på att du kan/tänker betala

Hur går det till?
» När du har kontaktat mig dina önskemål,
» hör jag av mig till dig med med mina eventuella frågor, hur lång tid det kommer att ta och numret dit du kan betala handpenningen.
» När du har betalat handpenningen börjar jag med din design. Under tiden som jag arbetar med designen kommer jag att maila dig utkast på designen, så att du har chansen att säga till om det är något som du inte gillar, på det sättet brukar alla bli nöjda.
» När bloggdesignen är klar, betalar du in resten av summan till mitt konto,
» därefter lägger jag upp designen på din blogg.

Hur lång tid tar det tills att designen är klar?
Räknat från dagen du betalat handpenningen, kan det ta mellan 1-3 veckor för en hel design, det beror på hur många önskemål du har och hur snabbt du kan svara på mina mail.

Hur kommer designen upp på min blogg när den är klar?
Antingen så ger du mig dina inloggningsuppgifter så att jag kan lägga upp designen åt dig, du kan skapa ett tillfälligt lösenord åt mig, eller så får du alla koder och lägga upp dom själv.

Hur går det till om jag vill köpa en bloggdesign som du har gjort?
Om du vill köpa en "färdig" design som jag har gjort går det till på ungefär samma sätt som står skrivit ovan, kontakta mig om du har frågor.

Varför gör du inte gratis bloggdesigner?
Jag gör inte gratis bloggdesigner därför att det tar mig cirka 9-22 timmar att göra en bloggdesign, och det är väl värt en liten slant i gengäld?!

Villkor
Kom ihåg, att det är du som har ansvaret för bilder, texter o.s.v, som du skickar till mig och vill att jag ska ta med i designen. När du skickar material till mig tar jag för givet att du har fått godkännande att använda dom.

Jag vill också klargöra att jag inte tar någon ära för eventuella bilder, mönster och texter som jag använder i mina designer. Det jag gör är att sätta ihop allting till en design. En del saker har jag gjort själv, andra har jag hittat på internet, och dom som bett om "credit" har fått det i "design-rutan" på varje design. Om designerns ägare sedan har tagit bort det får denne stå för det.

Har du någon annan fråga kan du kontakta mig i kontaktformuläret här!

Referenser
Några sidor som har min design just nu:

http://taylorswiftsweden.se/
http://www.alltomthehills.net/
http://vanessaannehudgens.blogg.se/
http://technicolor.blogg.se/
http://rihannasweden.blogg.se/
http://peacemiley.blogg.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0